Hallo,

Sinds jaar en dag sprak en droomde ik over een plekje in France. De mogelijkheden waren er eerst niet dus alleen het dromen bleef over. In de voorbije jaren reisde ik iedere vakantie richting France en telkens zag ik wel iets waar ik van dacht, hier kan ik een thuis van maken. Het bleef bij denken en dromen.

Naar jaarlijkse gewoonte ging ik in januari 2015 op zoek naar een geschikte vakantiewoning waar ik, samen met de dogs, mijn vakantie kon doorbrengen.

Tijdens  deze zoektocht kwam ik ook dit huisje tegen. Het werd evenwel niet verhuurd, het werd verkocht, jammer maar helaas. Ik bleef evenwel kijken naar de foto’s op mijn scherm, dag na dag. Uiteindelijk zette ik de stap naar de eigenaars toe en ben ik op bezoek gegaan! Bij de eerste aanblik was ik verkocht!!

Op 1 mei 2015, werd ik zodoende de trotse eigenaar van mijn stukje paradijs op aarde, La Rainette Verte.

De naam heeft de woning te danken aan de eerste bezoeker die er langs kwam toen ik er net was, een kleine groene kikker.

Uit ervaring weet ik dat een vakantiewoning vinden voor meerdere honden geen evidentie is, had er eerst 2 dit werden er later 4. Hier is het geen punt met hoeveel honden je komt, ik ga ervan uit dat de baas zijn dogs onder controle heeft.

Het gezegde ‘Leven als God in Frankrijk’ kan je hier letterlijk nemen.

In afwachting van daar mijn thuisbasis te maken, stel ik het open voor verhuur.

Wees welkom,

Ann